Terug naar Actueel

#VfPf focust op: de Week van het Werkgeluk

Nieuws

Zo, de vakantie zit erop, terug aan het werk. Hoe voelt dat? Bent u werkgelukkig? Werkgeluk is de afgelopen jaren een steeds belangrijker thema geworden. Het beschermt medewerkers tegen stress, draagt bij aan de wendbaarheid, focus en innovatiekracht. Het is zo’n belangrijk thema dat er in september zelfs een landelijke week van het werkgeluk is, waar we ook bij VfPf bij stilstaan.

loepje over mensen met tekst De week van het werkgeluk

#Speciale (eenmalige) online sessies van verschillende experts

Dit doen we op 20 en 22 september met online masterclasses, inspiratiesessies en workshops voor met name schoolbestuurders en leidinggeven in het primair onderwijs.

Programma:

  • di. 20 september: masterclass Leiding geven aan werkgeluk, door Onno Hamburger
  • di. 20 september: inspiratiesessie Werkgeluk; wat is het en hoe dat je dat?
  • do. 22 september: talentcollege "Niet de sterkste of slimste die overleeft, maar degene die zich het beste kan aanpassen" door Ellen van Dieren
  • do. 22 september: di. 20 september: inspiratiesessie Werkgeluk; wat is het en hoe dat je dat?

Meer informatie over de sessies en aanmelden: klik hier

Onno en Ellen

#Keynote sprekers

Onno Hamburger is de grondlegger van werkgeluk in Nederland. Sinds 2003 zet hij zich in om werkgeluk een onderdeel te maken van de bedrijfscultuur en na te denken over welzijn binnen organisaties. Hij verbindt in zijn (internationale) netwerk experts op het gebied van positieve psychologie en werkgeluk. Onno is werkgeluk psycholoog en weet uit ervaring waar de valkuilen en kansen liggen bij de implementatie van werkgeluk binnen teams en organisaties.

Ellen van Dieren is trainer, spreker en mede-eigenaar van Talent College. Zij inspireert en adviseert mensen binnen organisaties dagelijks over goed werkgeverschap en de kracht van toepassing van amplitie