#Vacature HR-adviseur

DEZE VACATURE IS GESLOTEN

jonge vrouw kijkt lachend naar andere vrouw

#Andere vacatures bij VfPf

Ga naar de Werken bij pagina.

#Een snel groeiende organisatie

Het Vervangingsfonds/Participatiefonds (VfPf) is continu in beweging om de dienstverlening verder uit te bouwen richting advies aan en ondersteuning van schoolorganisaties in heel Nederland. We zijn groeiende en mede daardoor op zoek naar een HR-adviseur die houdt van een grote diversiteit in taken en projecten. Iemand die zin heeft om nieuwe dingen op te pakken en die het een uitdaging vindt om de organisatie te adviseren en faciliteren bij de veranderingen die we nu en de komende tijd gaan doormaken.

#Dit ga je doen

HR ligt bij ons grotendeels in de lijn, maar onderwerpen als (talent)ontwikkeling, inzetbaarheid, vitaliteit en professionalisering hebben ook jouw aandacht. Daarbij zijn een goed HR-beleid en de uitvoering daarvan onmisbaar. Als HR-adviseur ben je op beide vlakken actief. Zo kom je proactief met beleidsvoorstellen ter verbetering van de organisatie, maar ben je ook uitvoerend actie op thema’s binnen in- door- en uitstroom en verzuimmanagement.
Je komt met gevraagd en ongevraagd advies. Organisatiesensitiviteit is daarbij belangrijk. Mede daardoor weet je de juiste aansluiting te vinden op gevoeligheden en prioriteiten en behoeften van je verschillende stakeholders.
Je denkt in mogelijkheden en coacht en begeleidt leidinggevenden met jouw positieve aanpak hierin.

#Dit zijn wij

VfPf werkt, zonder winstoogmerk, samen met schoolbesturen in het primair onderwijs. Met zo’n 110 medewerkers ondersteunen en adviseren we door het hele land. We leveren duurzame oplossingen en maatwerk afgestemd op regionale behoeftes. Onze ambitie is uit te groeien tot hét kenniscentrum voor het primair onderwijs. 
Jij komt te werken op onze afdeling HR. Je werkt samen met de manager Dienstverlening onze HR-medewerker en een (interim) strategisch HR-adviseur om HR echt goed op de kaart te zetten en werkprocessen te optimaliseren. De sfeer? Open, ontspannen en laagdrempelig. Er zijn korte lijnen, we luisteren naar elkaar en werken samen. Bij ons kun jij jezelf zijn. Expertises bij elkaar brengen en kennis delen staan bij ons centraal. Zo gaan we samen voor het beste resultaat voor de klant. Je werkt samen met stakeholders zoals directie, MT, Peoplemanagers en collega’s van andere afdelingen.

#Wat bieden wij jou?

Een fijne plek om te werken met veel ruimte om je verder te ontwikkelen. We vinden het belangrijk om te groeien en innoveren en onderzoeken samen hoe we jouw talenten zo goed mogelijk kunnen inzetten. Ook vinden we jouw werkplezier en werk-privé balans belangrijk en zijn we benieuwd naar de behoeftes die jij hebt en hoe we daar als werkgever mede invulling aan kunnen geven. Daarnaast bieden we jou: 

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.497,- en € 5.072,- p/m o.b.v. 36 uur (Salarisschaal 9 cao APG);
 • De mogelijkheid om 32 - 36 uur te werken;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 1.500,- per jaar; 
 • Een jaarlijks te besteden vitaliteitsbudget van € 200,- (afh. van inzet naar rato in dienst datum);
 • De mogelijkheid om activiteiten of instrumenten in te zetten gericht op ontwikkeling, loopbaan en verbreding van je inzetbaarheid en vitaliteit;
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om ATV-dagen te op te bouwen;
 • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
 • Uitgebreide pensioenregeling en een volledig door ons betaalde IPAP-verzekering met complete dekking;
 • We werken hybride, wat betekent dat je het merendeel van de week werkt vanuit een – door ons gefaciliteerde – arbo-proof – thuiswerkplek met laptop en telefoon van de zaak; 
 • Werk je niet vanuit huis, dan kun je werken op ons kantoor op een van de mooiste locaties van Rotterdam, Willemswerf, met een fantastisch uitzicht over de Maas;
 • Een NS-Business Card wanneer je naar kantoor reist met openbaar vervoer of een kilometervergoeding voor woon- werkverkeer. 

Word jij onze nieuwe HR-adviseur? Dan doen wij er alles aan om jou goed bij ons te laten landen. Dat vinden wij bij het Vervangingsfonds en Participatiefonds belangrijk.

#Wat breng jij mee?

Jouw gestructureerde manier van werken en je analytische vaardigheden maken dat jij weet hoe je strategie en uitvoer met elkaar verbindt. En met jouw expertise en politiek-bestuurlijke sensitiviteit krijg je daar al je stakeholders in mee. Jij bent de ideale sparringpartner voor uiteenlopende partijen binnen de organisatie. Verder:

 • ben je toe aan een tweede of derde stap in je carrière
 • heb je een afgeronde opleiding in HRM of vergelijkbaar
 • vind je de afwisseling tussen goede samenwerking en zelfstandig doorpakken prettig
 • ben je klantgericht en beschik je over uitstekende adviserende en communicatieve vaardigheden
 • heb je minimaal 5 jaar ervaring als HR-adviseur, waarbij je aantoonbare ervaring hebt opgedaan in een diversiteit aan HR-thema’s
 • en heb je een gedegen kennis van het arbeidsrecht.