#

Deel deze pagina:

Vacature senior HR-adviseur

DEZE VACATURE IS GESLOTEN

jonge businessvrouw schudt de hand van andere vrouw

#Andere vacatures bij VfPf

Ga naar de Werken bij pagina.

#Dit ga je doen

HR ligt bij ons grotendeels in de lijn, maar onderwerpen als (talent)ontwikkeling, inzetbaarheid, vitaliteit en professionalisering hebben ook jouw aandacht. Daarbij zijn een goed (strategisch) HR-beleid en de uitvoering daarvan onmisbaar. Als Senior HR-adviseur ben je op meerdere vlakken actief. Zo kom je proactief met beleidsvoorstellen ter verbetering van de organisatie in lijn met onze strategische visie, maar ben je ook actief binnen de thema’s in-, door- en uitstroom, verzuimmanagement en hoe deze nog beter kunnen worden ingevuld en uitgevoerd.

Je komt met gevraagd en ongevraagd advies. Organisatiesensitiviteit is daarbij erg belangrijk. Mede daardoor weet je de juiste aansluiting te vinden op gevoeligheden, prioriteiten en behoeften van je verschillende stakeholders. Je coacht en begeleidt peoplemanagers met jouw positieve aanpak hierin. Verder denk je in mogelijkheden. 

#Dit zijn wij

VfPf werkt, zonder winstoogmerk, samen met schoolbesturen in het primair onderwijs. Met zo’n 110 medewerkers ondersteunen en adviseren we door het hele land. We leveren duurzame oplossingen en maatwerk afgestemd op regionale behoeftes. Onze ambitie is uit te groeien tot hét kenniscentrum voor het primair onderwijs. 

Jij komt te werken op onze afdeling HR. Je werkt samen met de manager Dienstverlening en onze HR-medewerker om HR echt goed op de kaart te zetten en werkprocessen te optimaliseren. De eerste tijd is onze interim strategisch HR-adviseur er nog om je goed te kunnen helpen ‘landen’. 
De sfeer? Open, ontspannen en laagdrempelig. Er zijn korte lijnen, we luisteren naar elkaar en werken samen. Bij ons kun jij jezelf zijn. Expertises bij elkaar brengen en kennis delen staan bij ons centraal. Zo gaan we samen voor het beste resultaat voor de klant. Je werkt samen met stakeholders zoals directie, managementteam, peoplemanagers en collega’s van andere afdelingen. 

#Wat bieden wij jou?

Een fijne plek om te werken met veel ruimte om je verder te ontwikkelen. We vinden het belangrijk om te groeien en innoveren en onderzoeken samen hoe we jouw talenten zo goed mogelijk kunnen inzetten. Ook vinden we jouw werkplezier en werk-privé balans belangrijk en zijn we benieuwd naar de behoeftes die jij hebt en hoe we daar als werkgever mede invulling aan kunnen geven. Daarnaast bieden we jou: 

 • een bruto maandsalaris van maximaal € 5.400,- p/m o.b.v. 36 uur (afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring)
 • de mogelijkheid om 32 - 36 uur te werken
 • een persoonlijk, jaarlijks opleidingsbudget
 • een jaarlijks te besteden vitaliteitsbudget van €200 netto (afhankelijk van de werktijdfactor)
 • een jaarlijkse tegemoetkoming in de kinderopvangkosten van €300 netto (naar rato van de indiensttredingsdatum)
 • de mogelijkheid om activiteiten of instrumenten in te zetten gericht op ontwikkeling,  loopbaan en verbreding van je inzetbaarheid en vitaliteit
 • 180 vakantie uren op jaarbasis en de mogelijkheid om atv-dagen te op te bouwen
 • vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%)
 • uitgebreide pensioenregeling en een volledig door ons betaalde IPAP-verzekering met complete dekking
 • we werken hybride, wat betekent dat je het merendeel van de week werkt vanuit een – door ons gefaciliteerde – ‘arboproof’ thuiswerkplek met laptop en telefoon van de zaak
 • werk je niet vanuit huis, dan kun je werken op ons kantoor op een van de mooiste locaties van Rotterdam, Willemswerf, met een fantastisch uitzicht over de Maas
 • een NS-Business Card wanneer je met het openbaar vervoer naar kantoor reist of een kilometervergoeding van € 0,30 cent voor woon- werkverkeer. 

 Word jij onze nieuwe Senior HR-adviseur? Dan doen wij er alles aan om jou goed bij ons te laten landen. Dat vinden wij bij VfPf belangrijk. 

#Wat breng jij mee?

Jouw gestructureerde manier van werken en je analytische vaardigheden maken dat jij weet hoe je strategie en uitvoer met elkaar verbindt. En met jouw expertise en politiek-bestuurlijke sensitiviteit krijg je daar al je stakeholders in mee. Jij bent de ideale sparringpartner voor uiteenlopende partijen binnen de organisatie. Verder: 

 • ben je toe aan een tweede of derde stap in je carrière 
 • heb je een afgeronde opleiding in HRM of vergelijkbaar een relevante opleiding op HBO+ / HBO werk- en denkniveau
 • vind je de afwisseling tussen goede samenwerking en zelfstandig doorpakken prettig. Je staat daarbij sterk in je schoenen en weet te overtuigen vanuit inhoud en expertise ben je klantgericht en beschik je over uitstekende adviserende en communicatieve vaardigheden 
 • heb je minimaal 7 jaar ervaring als HR-adviseur op tactisch/ strategisch niveau, waarbij je aantoonbare ervaring hebt opgedaan in een diversiteit aan HR-thema’s binnen een veranderende organisatie
 • heb je een gedegen kennis van het arbeidsrecht.