#Adviseurs Arbeid & Vitaliteit over hun functie

Regelmatig zijn wij voor 1 van onze regio's op zoek naar een adviseur Arbeid & Vitaliteit primair onderwijs. Een functie met veel autonomie en vrijheid, waarbij je zelfstandig verschillende type klussen hebt bij veel verschillende besturen in jouw regio. Een zinvolle functie ook, waarin jouw professionaliteit en expertise echt van maatschappelijke betekenis zijn.

Deel deze pagina:

#Robin, John en Arianne over het werk als adviseur:

Robin van Wijck. Wat het werk als adviseur voor mij persoonlijk interessant maakt? Dat ik de kans heb om iedere dag een bijdrage te mogen leveren aan een mooier en beter primair onderwijs in Nederland. Er gebeurt al heel veel moois op de scholen, maar toch merk ik ook dat we directeuren of besturen echt nog verder kunnen helpen met hun uitdagingen.
Arianne Roos
John Brokamp - Qua inhoud kan ik mijn ei volledig kwijt in onderwerpen waarin HR en Financiën bij elkaar komen. Ik heb de vrijheid om mijn werk binnen ons vakgebied voor een groot deel naar eigen inzicht vorm en inhoud te geven. Ik krijg ook de tijd om veel met collega’s onderling te sparren, samen leren en ontwikkelen vinden we belangrijk. Ik heb als medewerker ook echt invloed bij de ontwikkeling van de organisatie en de diensten die we bieden.

#De functie

Als adviseur Arbeid & Vitaliteit lever je een belangrijke bijdrage aan de professionalisering van het primair onderwijs op het gebied van HR en BGZ, zodat op school het onderwijs en de leerling centraal kunnen staan. Met de klanten binnen jouw regio bespreek je behoeften, vragen, plannen en uitdagingen en adviseer je op strategisch, tactisch en operationeel niveau om hier invulling aan te geven. Je werk wordt bepaald door de behoefte van de klant en je vindt het leuk om hier proactief en met al jouw kennis en ervaring mee aan de slag te gaan.

Print deze pagina