Onze specialisten werken in regioteams door heel Nederland. Zo zijn we altijd dichtbij. VfPf biedt HR-dienstverlening aan álle schoolorganisaties in het primair onderwijs. Dit is onderdeel van de premie die schoolbesturen aan het Participatiefonds betalen.

of ga direct naar regioteam:

Regioteam Noord-West

#Regioteam Noord-West

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wij staan elke dag voor u klaar, eigenrisicodrager voor vervangingskosten of niet! Bent u opzoek naar experts op het gebied van HRM en specifieker op het gebied van verzuim, duurzame inzetbaarheid, arbobeleid en strategische personeelsplanning dan zijn wij er als regioteam voor u.
We hebben gedegen kennis van de sector, de ontwikkelingen en uitdagingen waar u elke dag mee te maken heeft. Wij zijn dichtbij en leveren maatwerk, maken verbinding en scheppen vertrouwen. We delen inzichten op basis van analyses en data. 

In ons team vindt u aanpakkers met een nieuwsgierige en onderzoekende houding. Onze toegevoegde waarde zit hem in het stimuleren van omdenken en inzichten genereren die er zonder ons wellicht niet zouden zijn. Dit doen we door te spiegelen, verbreden van blikveld en u te prikkelen om anders te denken. 
Samen met u realiseren we het door u gewenste resultaat. 

De leden van het regioteam Noord-West van VfPf in 2023
Lees meer over de werkwijze van onze regioteams.