Onze specialisten werken in regioteams door heel Nederland. Zo zijn we altijd dichtbij. VfPf biedt HR-dienstverlening aan álle schoolorganisaties in het primair onderwijs. Dit is onderdeel van de premie die schoolbesturen aan het Participatiefonds betalen.

of ga direct naar regioteam:

Regioteam Zuid-Oost

#Regioteam Zuid-Oost

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Met veel besturen in de regio hebben wij als regioteam al kennisgemaakt en ruim 60% van de besturen in onze regio heeft ervaring met onze dienstverlening. De relatie met het PO-veld, besturen, directeuren en teams is voor ons belangrijk. Wij willen in een duurzame samenwerking blijven investeren. We denken graag mee en ontwikkelen maatwerktrajecten die passend zijn bij uw vraag. 

De ontwikkelingen in de onderwijssector waar u als schoolbestuur of directeur mee te maken heeft, gaan snel en vragen om meer strategisch te denken en handelen. Want wat nu is kan over 5 jaar zo anders zijn en hoe ga je daarop zo snel mogelijk anticiperen? Zo is het leerkrachten- en personeelstekort iets dat de komende jaren niet veel zal veranderen. Wij bieden professionalisering op het vlak van HR-strategie en denken graag mee hoe u in uw organisatie groei en ontwikkeling kan realiseren en zoveel mogelijk voorbereid blijft op de toekomst.

Heeft u behoefte aan een oriënterend gesprek om te verkennen wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op. Om alvast een idee te krijgen wat wij aan mogelijkheden hebben kunt u hier door onze Samen Sterk gids bladeren. 
Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten en duurzaam samen te werken!

De leden van regioteam Zuid-Oost van VfPf in 2023
Regioteam Zuid-Oost
Lees meer over de werkwijze van onze regioteams.