#Werken bij

Vervangingsfonds/Participatiefonds is met enige regelmaat op zoek naar personeel. Omdat we snel groeien hebben we momenteel meerdere vacatures beschikbaar. Kom jij ons team versterken?

3 collega's achter laptop, op muur achter hen foto klas

#Dit zijn wij

Het beste onderwijs komt tot stand binnen gezonde, sterke schoolorganisaties. Dat is waar we ons sterk voor maken. VfPf werkt, zonder winstoogmerk, samen met schoolbesturen in het primair onderwijs. Ons team bestaat uit tientallen experts met elk een eigen specialisme en achtergrond. Wat we gemeen hebben? Een grote passie voor het primair onderwijs. We leveren duurzame oplossingen en maatwerk afgestemd op regionale behoeftes. We geloven in co-creatie. Tijdens onze samenwerking proberen we de denk- en daadkracht binnen een school aan te wakkeren. Onze aanpak heeft een heel persoonlijke insteek. Bij ons geen standaardoplossingen en -pakketten. We kijken telkens goed waar zorgen zitten bij schoolbesturen en wat de kansen zijn. Onze ambitie is uit te groeien tot hét kenniscentrum voor het primair onderwijs.

#Dit krijg jij bij ons

Een fijne plek om te werken met veel ruimte om je verder te ontwikkelen. We vinden het belangrijk om te groeien, te innoveren en samen te onderzoeken hoe we jouw talenten zo goed mogelijk kunnen inzetten. Ook vinden we jouw werkplezier en werk-privé balans belangrijk en zijn we benieuwd naar de behoeftes die jij hebt en hoe we daar als werkgever mede invulling aan kunnen geven.

#Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

#Open sollicitaties

Gebruik dit formulier voor open sollicitaties.

#Onderwijsvacaturebank

Wil je werken in het primair onderwijs en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Kijk dan op de Onderwijsvacaturebank. Werkzoekenden kunnen via deze site hun cv uploaden en vacatures zoeken op functie en regio. Schoolbesturen plaatsen hier hun vacatures en kunnen ook zelf kandidaten zoeken.