#Werken bij

Deel deze pagina:

Het beste onderwijs komt tot stand binnen gezonde, sterke schoolorganisaties. Dat is waar we ons sterk voor maken. VfPf werkt, zonder winstoogmerk, samen met schoolbesturen in het primair onderwijs. Ons team bestaat uit tientallen experts met elk een eigen specialisme en achtergrond. Wat we gemeen hebben? Een grote passie voor het primair onderwijs. 

fotocollage van medewerkers VfPf

#Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

#Dit zijn wij

Onze ruim 120 professionals begeleiden bestuurders, schoolleiders en HR-medewerkers in het primair onderwijs bij het ontwikkelen van hun organisatie. We houden ons bezig met alle vraagstukken die spelen rond het bouwen aan vitale schoolorganisaties. Een zieke leerkracht, een tekort aan invalkrachten, iemand die niet op de juiste plek zit, een slechte sfeer; hoe ga je daar goed mee om? Met regioteams ondersteunen en adviseren we door het hele land. Als sparringpartner, adviseur of mentor. We leveren duurzame oplossingen en maatwerk afgestemd op regionale behoeftes. We geloven in co-creatie. Tijdens onze samenwerking proberen we de denk- en daadkracht binnen een school aan te wakkeren. Onze aanpak heeft een heel persoonlijke insteek. Bij ons geen standaardoplossingen en -pakketten. We kijken telkens goed waar zorgen zitten bij schoolbesturen en wat de kansen zijn. Vanuit ons bestuurskantoor in Rotterdam ondersteunen we dit met juridisch advies, ICT-oplossingen, communicatie, beleids- en productontwikkeling en Data-analyse. Onze ambitie is uit te groeien tot hét kenniscentrum voor het primair onderwijs. Zo bouwen we samen aan scholen waar het werkplezier hoog is en de uitstroom en het verzuim laag. 

collage van collegas op de Willemswerf

#Dit krijg jij bij ons

Een fijne plek om te werken met veel ruimte om je verder te ontwikkelen. We vinden het belangrijk om te groeien, te innoveren en samen te onderzoeken hoe we jouw talenten zo goed mogelijk kunnen inzetten. Ook vinden we jouw werkplezier en werk-privé balans belangrijk en zijn we benieuwd naar de behoeftes die jij hebt en hoe we daar als werkgever mede invulling aan kunnen geven. Wij volgen de cao APG.

#De sfeer bij VfPf?

Open, ontspannen en laagdrempelig. Er zijn korte lijnen, we luisteren naar elkaar en werken samen. Bij ons kun jij jezelf zijn. Expertises bij elkaar brengen en kennis delen staan bij ons centraal. Zo bouwen we aan een duurzame relatie met onze klant en gaan we samen voor het beste resultaat. Onze kernidentiteiten zijn nieuwsgierigheid, verbindend, helpen en grensverleggend. Vinden wij echt! Maar wat vinden onze collega's daarvan?

#Benieuwd wat onze collega's zeggen over werken bij VfPf?

Lees dan hier de verhalen van Elmon, Alex, Robert en Marieke.

#Open sollicitaties

Gebruik dit formulier voor open sollicitaties.

#Onderwijsvacaturebank

Wil je werken in het primair onderwijs en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Kijk dan op de Onderwijsvacaturebank. Werkzoekenden kunnen via deze site hun cv uploaden en vacatures zoeken op functie en regio. Schoolbesturen plaatsen hier hun vacatures en kunnen ook zelf kandidaten zoeken.