#Werken bij VfPf

Het beste onderwijs komt tot stand binnen gezonde, sterke schoolorganisaties. Dat is waar we ons sterk voor maken. VfPf werkt, zonder winstoogmerk, samen met schoolbesturen in het primair onderwijs. Ons team bestaat uit tientallen experts met elk een eigen specialisme en achtergrond. Wat we gemeen hebben? Een grote passie voor het primair onderwijs. 

collage van collegas op de Willemswerf

#Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

#Dit zijn wij

Onze ruim 120 professionals begeleiden bestuurders, schoolleiders en HR-medewerkers in het primair onderwijs bij het ontwikkelen van hun organisatie. We houden ons bezig met alle vraagstukken die spelen rond het bouwen aan vitale schoolorganisaties. Een zieke leerkracht, een tekort aan invalkrachten, iemand die niet op de juiste plek zit, een slechte sfeer; hoe ga je daar goed mee om? Onze ambitie is uit te groeien tot hét kenniscentrum voor het primair onderwijs. Zo bouwen we samen aan scholen waar het werkplezier hoog is en de uitstroom en het verzuim laag. Meer lezen? Blader hier door onze Samen Sterk Gids.

 

fotocollage van medewerkers VfPf

#Dit krijg jij bij ons

Een fijne plek om te werken met veel ruimte om je verder te ontwikkelen. We vinden het belangrijk om te groeien, te innoveren en samen te onderzoeken hoe we jouw talenten zo goed mogelijk kunnen inzetten. Ook vinden we jouw werkplezier en werk-privé balans belangrijk en zijn we benieuwd naar de behoeftes die jij hebt en hoe we daar als werkgever mede invulling aan kunnen geven. Wij volgen de cao APG.

#De sfeer bij VfPf?

Open, ontspannen en laagdrempelig. Er zijn korte lijnen, we luisteren naar elkaar en werken samen. Bij ons kun jij jezelf zijn. Expertises bij elkaar brengen en kennis delen staan bij ons centraal. Zo bouwen we aan een duurzame relatie met onze klant en gaan we samen voor het beste resultaat. Onze kernidentiteiten zijn nieuwsgierigheid, verbindend, helpen en grensverleggend. Vinden wij echt! Maar wat vinden onze collega's daarvan?

#Dit vinden onze collega's

Op deze pagina vertellen Robin, Arianne, John, Elmon, Alex, Robert, Martijn, Marieke en Matthieu jou graag hoe zij hun werk bij VfPf ervaren. 

Staat jouw enthousiaste verhaal hier binnenkort ook tussen? We ontmoeten je graag!

#Inhuuropdrachten voor detacheringsbureaus en ZZp'ers

Vanaf 1 juli 2023 staat onze nieuwe inhuurdesk inhuur.vfpf.nl voor de tijdelijke inhuuropdrachten live. Detacheringsbureaus en ZZP’ers kunnen zich hier vanaf 1 juli 2023 op registreren. Vanaf 1 augustus 2023 worden de eerste Opdrachten op de Inhuurdesk geplaatst. Om hierop te kunnen inschrijven heb je deze registratie nodig, dus schrijf je nu in. Op de inhuurdesk zelf vind je onder de tab “Helpcentrum” bij de vraag “Welke (inhuur)voorwaarden zijn van toepassing?” een Selectie- en Gunningsleidraad met alle informatie hoe je je kunt registreren. 

Print deze pagina