Terug naar Actueel

#Achter de microfoon bij PO praat

Artikel

Ooit afgevraagd wat er zich afspeelt achter de glanzende microfoons van uw favoriete podcast? Wij laten graag zien wat er gebeurt voordat u uw oortjes inplugt voor een nieuwe aflevering van PO praat.

Deel deze pagina:

PO praat polaroids met beelden van achter de schermen bij opnames van PO praat de podcast

#De studio: het kloppende hart

In de bruisende studio komt PO praat tot leven. Bij het creatieve Mamascreen – gelegen om de hoek van de luchthaven in Rotterdam – ontvangen wij onze gasten. Omringd door geluidsisolerende wanden en de geur van versgemalen koffie, werken de geluidstechnicus, producent en redacteur samen om elk gesprek boeiend en kristalhelder vast te leggen.

#Voorbereiding: het ambacht van de verhalenmakers

Aan elke succesvolle postcastafl evering gaat grondige voorbereiding vooraf. Onze regioteams, doordrenkt in de wereld van het onderwijs, dragen prikkelende onderwerpen aan en stellen boeiende gasten voor. De redactiepeutert vervolgens alle mogelijke achtergrondinformatie los en bereidt doordachte vragen en stellingen voor.

#In gesprek met de sterren van de show

Van doorgewinterde schoolleiders tot inspirerende HR-professionals en visionaire bestuurders, we verwelkomen een breed scala aan stemmen bij PO praat. Onze
gasten gaan altijd in gesprek met een inhoudsexpert van VfPf die hen vraagt naar ervaringen, inzichten en tips om een herkenbaar en inspirerend verhaal voor de luisteraars neer te zetten.

#Van ruw materiaal tot sprankelende aflevering

Wanneer de laatste woorden zijn ingesproken, begint de montage. Elk geluid, elke pauze en elke ‘eh’, ‘oh’ of ‘ah’ wordt beluisterd en zorgvuldig gekneed tot kloppend
geheel. Hieruit worden de meest opvallende fragmenten geselecteerd en als teaser ingezet om u als luisteraar warm te maken voor de nieuwe afl evering!

#Meeluisteren?

In PO praat verkennen we de HR-wereld van het basisonderwijs. Of je nu een ervaren onderwijsprofessional bent, net begint in het onderwijs of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er gaande is in 't veld, we nodigen je van harte uit om mee te luisteren! Luister gratis naar onze podcast, via uw favoriete kanaal: Spotify, Apple Podcast of Google Podcast. 

Luister naar PO praatLuister naar PO praat
Print deze pagina