Terug naar Actueel

#Besturen doet er toe! Live webinars en paneldiscussies die u niet mag missen.

Nieuws

Schuif in september en oktober aan bij onze live webinarreeks: Besturen doet er toe! Onder leiding van inhoudsdeskundige Marc Vermeulen (hoogleraar (onderwijs-)sociologie bij TIAS|Tilburg University) gaat ons panel aan de hand van stellingen met elkaar het gesprek aan. Over binnen– en buitenschools leren, kansgelijkheid en technologie in het onderwijs.

banner besturen doet er toe

#Samenwerken, van elkaar leren en co-creëren

Het onderwijs staat voor een aantal complexe uitdagingen. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit vraagt om wendbaarheid en creatieve oplossingen om toekomstbestendig te blijven. Bestuurders hoeven niet steeds het wiel zelf uit te vinden. VfPf ondersteunt hierin graag en gelooft juist in samenwerken, van elkaar leren en co-creëren.

Daarom organiseren we in september en oktober inspirerende webinars waarin bestuurders met elkaar en met anderen van gedachten kunnen wisselen en ideeën kunnen delen. Ons panel, bestaande uit mensen van binnen- en buiten het onderwijs, gaat aan de hand van stellingen met elkaar het gesprek aan over actuele en toekomstige ontwikkelingen en strategische vraagstukken in de onderwijssector. 

#Data en tijden

#Meld u vandaag nog aan!

Schuif ook uw online stoel aan en stel uw vragen in de chat. U kunt zich hier direct aanmelden voor de webinars.