Terug naar Actueel

#Bouwen aan werkgeluk tijdens het AVS Congres

Nieuws

Op 15 maart staat VfPf op het AVS Schoolleiders Congres. Bezoek tijdens deze dag onze stand en stel al je vragen over het goede gesprek, duurzame inzetbaarheid, leiderschap en SPP. Of meld je aan voor een sessie 'Bouwen aan werkgeluk'. Onze adviseurs Simone Guikema en Corine de Jong nemen je mee in de dynamiek van leiderschap.

Deel deze pagina:

Meld je aan voor de sessie Bouwen aan werkgeluk tijdens het AVS Schoolleiders Congres voor het primair onderwijs

#Hoe ga je in gesprek met je team?

Als toegewijde schoolleider heb jij een sleutelrol in het creëren van een aantrekkelijke werkomgeving.  Jouw leiderschap bepaalt immers in grote mate de sfeer binnen de school. Maar hoe ga je bewust om met deze verantwoordelijkheid? 

Het begint bij het voeren van het goede gesprek voeren met je medewerkers en team over welbevinden, functioneren en werkgeluk. Welke rol kun jij als schoolleider aannemen om niet alleen jouw eigen werkgeluk, maar ook dat van je medewerkers te bevorderen?

Duik met ons op 15 maart tijdens het AVS Schoolleiders Congres in de dynamiek van leiderschap. En ontdek tijdens de sessie 'Bouwen aan werkgeluk' hoe de relatie tussen jou en je medewerkers direct invloed heeft op hun werkervaring. Onze adviseurs Simone Guikema en Corine de Jong leren je praktische strategieën die je direct kunt toepassen voor een positieve werkomgeving. Deze bijeenkomst gaat verder dan bewustwording; we bieden inzichten en concrete stappen die je morgen al kunt implementeren. 

#Zien we jou tijdens het AVS Schoolleiders Congres?

Kom naar de 'Arena van het onderwijs' op 15 maart. Bestel je congresticket via de AVS en bezoek onze stand. Wij denken daar graag met je mee. Tijdens deze dag zijn er plenaire lezingen en kan je kiezen uit een indrukwekkende line-up aan sprekers, experts en collega-schoolleiders met een uitgebreid aanbod van workshops, tafelgesprekken, masterclasses. Waaronder onze sessie 'Bouwen aan werkgeluk'. Aanmelden voor deze sessie kan via de AVS Congres-app. 

Print deze pagina