Terug naar Actueel

#Zin in een potje kaarten?

Nieuws

We nodigen u graag uit voor een kort online onderzoek over onze website. Met een kaartspel geeft u uw voorkeuren aan. En u maakt kans op een Bol.com cadeaukaart!

Deel deze pagina:

Kat met zonnebril die melk drinkt en een set kaarten vasthoudt met thema's van VfPf erop

#Leg uw kaarten op tafel

Meedoen aan het online onderzoek? Geweldig! Het kaartspel werkt het beste via desktop (computer) of tablet. 

Doe nu meeDoe nu mee

#Online kaartspel, met prijzen!

Welke informatie heeft u nodig in uw werk? En hoe vindt u die het makkelijkst? Wij zijn benieuwd waarvoor u als professional in het PO onze website bezoekt en waar u informatie verwacht te vinden. Doet u mee aan een online kaartspel*? Geen spelletje zonder prijzen! U maakt kans op een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €50,-. We geven in totaal 10 bonnen weg. Het onderzoek duurt 10-15 minuten. 

Met uw input kunnen wij onze website verbeteren en vindt u straks nog sneller wat u zoekt!

* Voor het onderzoek gebruiken we de online tool Optimal Workshop. Als u doorklikt en deelneemt aan het onderzoek stemt u ermee in dat uw IP-adres wordt opgeslagen door Optimal Workshop, voor analysedoeleinden. Met dit IP-adres, dat meestal van uw internetprovider afkomstig is, kunnen zij zien waar gebruikers zich ongeveer bevinden. Het IP-adres wordt normaal gesproken op stad- en landniveau vastgelegd (bijv. Rotterdam, NL). Het IP-adres wordt maximaal 24 uur opgeslagen en daarna verwijderd. Uw IP-adres is niet zichtbaar voor VfPf. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met [email protected].

Print deze pagina