Terug naar Actueel

#VfPf focust op: De Week van de RI&E van 20 t/m 24 juni 2022

Nieuws

Een ongeval op school zit in een klein hoekje. Veel kan gelukkig voorkomen worden. Daarom is het belangrijk alle bedrijfsrisico's goed op een rijtje te zetten en de Risico-inventarisatie & evaluatie (RI&E) up-to-date te houden. Zo creëer je een gezonde en veilige werkomgeving voor iedereen. Maar hoe doe je dit en waar begin je? Hoogste tijd dus voor focus op de RI&E en andere arbozaken!

Deel deze pagina:

Week van de RI&E banner

#Gezond en veilig werken in het onderwijs

Bent u preventiemedewerker, schoolleider en/of HR-adviseur in het onderwijs? Dan heeft u vast weleens vragen over de RI&E of andere arbo-zaken. Een RI&E biedt concrete handvatten om aan de slag te gaan met de veiligheid en gezondheid van medewerkers op school. Dat draagt tenslotte bij aan efficiënt en gemotiveerd werken en helpt mee aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Maar hoe organiseer je een RI&E? Hoe ziet de toetsing eruit? Wat is de rol van de preventiemedewerker? En hoe kun je als preventiemedewerker nog meer bijdragen? 

VfPf neemt u mee tijdens de landelijke Week van de RI&E in een aantal inspiratiesessies, workshops én een netwerkbijeenkomst voor preventiemedewerkers, gericht op het organiseren van alle arbozaken en deelt podcasts -en boekentips.

#Meld u nu aan voor de bijeenkomsten

Print deze pagina