#Alle producten en diensten in één gids

VfPf is de expert op het gebied van HRM die scholen adviseert en ondersteunt in hun ambities en ontwikkeling tot toekomstbestendige en professionele organisaties. We helpen schoolorganisaties met inspiratie, advies en praktische ondersteuning. Al onze producten en diensten staan nu overzichtelijk bij elkaar in één gids.

Deel deze pagina:

#Ontdek ons aanbod voor het PO

Benieuwd? Bekijk onze producten en diensten voor het primair onderwijs in de digitale gids. Net als de papieren versie is deze (digitaal) door te bladeren. Met als voordeel dat hij voorzien is van interactieve links die u naar meer informatie leiden.

Snel het overzicht van onze producten en diensten bekijken? Download hier het beknopte overzicht. Toelichting en meer informatie vindt u natuurlijk in onze Samen sterk gids.

Aantal pagina's uit Samen sterk gids
Een kleine sneak preview van de Samen sterk gids

#Papieren exemplaar bestellen?

Wilt u één of meerdere exemplaren van de Samen Sterk Gids ontvangen? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

#Hier staan wij voor

#Vragen naar aanleiding van onze gids?

Onze ervaren en deskundige regioteams  staan voor u klaar op het gebied van duurzame inzetbaarheid, strategische personeelsplanning, HR-beleid, arbo, aanpak van verzuim en werkdruk, van-werk-naar-werk-trajecten en mobiliteit. U bent harte uitgenodigd contact met uw regiocoördinator op te nemen en samen te bekijken wat we voor u kunnen betekenen. 

Print deze pagina