Terug naar Actueel

#Duurzame Inzetbaarheid van A tot Z

Nieuws

De duurzame inzetbaarheid van leerkrachten en ander onderwijspersoneel is belangrijker dan ooit. Maar wat zorgt er nu echt voor dat leerkrachten fit, vitaal, gemotiveerd én met plezier voor de klas staan? En hoe richt u uw schoolorganisatie hier op in? Tijdens de week van de duurzame inzetbaarheid stonden we hier uitgebreid bij stil!

Deel deze pagina:

Banner met campagnebeeld

#Heeft u de Kick-off Duurzame inzetbaarheid van A tot Z gemist?

Een leven lang vitaal en met plezier werken, dat klinkt als iets wat u wilt voor uzelf en uw medewerkers. Maar hoe pakt u dit aan? Wat doet u bijvoorbeeld al op het gebied van duurzame inzetbaarheid? En hoe kunnen wij u als VfPf daarin ondersteunen? Op maandag 22 november was de kick-off Duurzame inzetbaarheid van A tot Z, met sprekers als Tinka van Vuuren (auteur ‘Een leven lang vitaal in het onderwijs’), Luc Dorenbosch (oprichter De Baaningenieurs) en bestuurders Annemarie Trouw (Atlant Basisonderwijs in IJmuiden) en Inge Oelen (éénpitter Mytylschool Gabriel) die al stappen hebben gezet op het thema. Heeft u deze kick-off gemist? Bekijk de webinar hieronder terug.

#Terugblik op de week van duurzame inzetbaarheid

Tijdens de (digitale) week van de duurzame inzetbaarheid vertellen wij alles over dit thema, van A tot Z, namen wij deelnemers mee op reis naar een leven lang vitaal en met plezier werken in het primair onderwijs. Blik terug op deze week en lees, kijk of luister hieronder de dagelijkse inspiratie terug.

#Aan de slag met duurzame inzetbaarheid?

Bekijk ons online magazine! Vol met inspirerende verhalen en praktische tips.

Heeft u vragen over dit thema of wilt u aan de slag met de duurzame inzetbaarheid van uzelf en uw medewerkers? Onze adviseurs denken graag mee. U vindt uw regioteam hier. Of neem een kijkje in onze agenda voor alle (online) bijeenkomsten rondom dit thema, inschrijven is gratis.

Print deze pagina