#Portaal Mijn Pf

Bij het Reglement Pf hoort het portaal Mijn Pf. Daarin staan de werkloosheidsuitkeringen die voor uw ex-werknemers zijn ontstaan. Ook de premienota's Pf en de eigen bijdrage nota's voor werkloosheidskosten die u als werkgever moet betalen staan in Mijn Pf. Om in te loggen heeft u eHerkenning nodig. U kunt zien hoe Mijn Pf werkt via de demoversie die we voor u gemaakt hebben.

Deel deze pagina:

#Hoe ziet Mijn Pf eruit?

In deze animatie laten we in vogelvlucht zien hoe Mijn Pf werkt.

#Inloggen met eHerkenning

Net als bij Mijn Vf heeft u eHerkenning op niveau 3 (EH3) nodig om in te kunnen loggen op Mijn Pf. 

Een eHerkenningaccount regelt u zelf. Zorg ervoor dat iedereen die binnen uw organisatie toegang tot Mijn Pf moet hebben, een eHerkenning account heeft. Degene die eHerkenning voor uw organisatie beheert, moet vervolgens de juiste 'Dienst' van Vervangingsfonds/Participatiefonds koppelen aan het account.

Meer informatie vindt u op eHerkenning.nl.

Let op: een ketenmachtiging geeft geen toegang tot Mijn Pf! Een administratiekantoor dat namens een of meer BG's in Mijn Pf werkt, moet met de eigen eHerkenning inloggen. Mijn Pf herkent het administratiekantoor en toont de BG's waarvoor het kantoor werkt in het portaal.

Tabel met rechten per dienst van eHerkenning voor Mijn Pf
Lijst met diensten van VfPf binnen eHerkenning

#Registreer uw e-mailadres in Mijn Pf voor notificaties

Alle berichtgeving over uitkeringen en nota's in Mijn Pf gaat digitaal. We versturen dus geen brieven, maar notificaties via e-mail. 

Standaard sturen wij de notificaties over berichten die klaar staan in Mijn Pf naar het algemene e-mailadres van het schoolbestuur. Dat is het adres dat in de BRIN-registratie van DUO geregistreerd staat.

U kunt de e-mailnotificaties ook naar uw eigen werk e-mailadres laten versturen. Log daarvoor in bij Mijn Pf en registreer uw naam en e-mailadres.

#Nota's met eigen bijdrage aan werkloosheidskosten in Mijn Pf

Zodra uw eigen bijdrage voor een uitkering is vastgesteld krijgt u maandelijks een nota van ons via Mijn Pf.

Ook de nota's voor kosten die u moet betalen voor uitkeringen die onder oude reglementen vallen, staan in Mijn Pf. Voor 1-8-2022 werden deze automatisch door DUO verrekend.

U krijgt daarvoor maandelijks een nota van Pf die u in Mijn Pf kunt downloaden. Zodra er een nota klaar staat, krijg u daarvan een e-mailnotificatie.

Advies: zorg voor automatische incasso! Dan kan er niets misgaan met de betaling.

#Premienota's Participatiefonds in Mijn Pf

Ook de maandelijske premienota's van het Participatiefonds staan in Mijn Pf. U kunt ze daar downloaden.

De Gebruiksvoorwaarden Mijn Pf zijn van toepassing.

Print deze pagina