#Testimonials projectmanagers VfPf

Wij kunnen wel zeggen dat de sfeer bij VfPf open, ontspannen en laagdrempelig is. Dat er korte lijnen zijn, dat we naar elkaar luisteren en met elkaar samenwerken. Dat je bij ons jezelf kunt zijn. Dat de lijnen kort zijn en de manier van communiceren direct. En dat je volop de ruimte krijgt om jouw unieke bijdrage te leveren. Vinden wij echt! Maar je wilt het vast horen van de collega’s zelf. Daarom vroegen we het onze projectleiders:

Deel deze pagina:

#Ingmar Dobbelaar - VfPf is een leuke, open organisatie waar iedereen in de "meewerkstand"' staat:

Pasfoto Iwan Banens in banner kleuren VfPf

#Iwan Banens: ruimte voor je eigen inbreng

Waar ik trots op ben is dat we in dit project de stem van de klant/schoolbesturen naar binnen hebben gehaald. Van de aanpassingen die nodig waren in het klantportaal hebben we vroegtijdig een prototype gemaakt en die voorgelegd aan de schoolbesturen. Hun input leidde tot een beter eindproduct. Het vroegtijdig betrekken van schoolbesturen wordt nu ook bij andere projecten toegepast. Iedereen wil echt denken vanuit de klant. Mooi om te zien dat dat ik hieraan met een concreet instrument heb kunnen bijdragen! 

Om een beeld te geven van werken bij VfPf als projectleider neem ik jullie mee in hoe één van mijn projecten, Migratie verrekenproces uitkeringskosten, is verlopen: 

Print deze pagina