Terug naar Actueel

#Subsidieregeling Lerend Werken aangepast en uitgebreid

Nieuws

Met ingang van 26 november 2020 is de bestaande Subsidieregeling Lerend Werken verruimd. In de vernieuwde regeling gaat het om coachingsactiviteiten gericht op professionele ontwikkeling op één of meer van de volgende gebieden: verzuimaanpak, het verhogen van de inzetbaarheid van personeel en het versterken van de arbeidsmarktpositie van personeel. Ook heeft u meer keuze bij het selecteren van een coach.

Deel deze pagina:

Subsidie Lerend Werken aangepast

#Coaching on the job voor schoolleiders

Schoolleiders spelen een cruciale rol in het bevorderen van kwaliteit en continuïteit van onderwijspersoneel. Om die rol goed in te kunnen vullen is investeren in de professionalisering van schoolleiders belangrijk. Daarvoor heeft VfPf sinds 2016 de regeling Subsidie Lerend Werken, coaching on the job. Deze subsidieregeling richtte zich op professionele ontwikkeling van schoolleiders op het gebied van verzuimaanpak. Er bleek echter behoefte aan een bredere ondersteuning vandaar dat de regeling met ingang van 26 november 2020 is aangepast en uitgebreid. 

#Meer informatie over de vernieuwde subsidie Lerend Werken?

Lees hier meer over de subsidie Lerend Werken en het informatiepakket met digitale folders over de regeling, de voorwaarden en het reglement.

Print deze pagina