Terug naar Actueel

#VfPf focust op: De Week van Inductie

Nieuws

Dompel je onder in De Week van Inductie! Van 13 -17 mei bieden we gratis online sessies aan over de begeleiding van startende leerkrachten in het primair onderwijs. Vol met waardevolle inzichten, praktische tips en inspiratie. Er is een beperkt aantal plaatsen dus meld u snel aan!

Deel deze pagina:

Banner De Week van Inductie: Focus op effectieve begeleiding van starters in het PO

#Starters begeleiden in het PO: informatie & inspiratie

Goede begeleiding van startende leerkrachten in het primair onderwijs is belangrijk, niet alleen in het eerste jaar dat zij voor de klas staan. Hoe stel je een effectief inductieprogramma op en zorg je voor de praktische uitvoering? Waar moet je rekening mee houden en welke instrumenten kun je gebruiken? Van 13-17 mei organiseren we diverse interessante online sessies met experts die u daar alles over vertellen:

#Eén of meerdere sessies volgen?

Bent u schoolleider, HR-medewerker of bestuurder in het PO of vanuit een andere rol geïnteresseerd in inductie? Bekijk onze agenda voor alle bijeenkomsten en tijden en meld u direct aan. We verwelkomen u graag!

Agenda & aanmeldenAgenda & aanmelden

#Meer over het programma

Benieuwd wat u kunt verwachten? Lees meer over alle online sessies.

#Laat u alvast inspireren!

#PO praat de podcast

Aflevering 11 van onze podcast staat in het teken van de mentoren on the job en benadrukt de onschatbare waarde van goede begeleiding voor (her)startende leerkrachten. We gaan dieper in op de cruciale rol van de ervaren mentoren van VfPf, de uitdagingen van nieuwkomers voor de klas en bespreken de rol van een mentor van VfPf versus een bovenschoolse schoolopleider. En moet begeleiding door een mentor standaard onderdeel worden van elk inductieprogramma? 

Kortom, een boeiende aflevering waarin u alles komt te weten over de werkwijze en meerwaarde van een mentor on the job. Luister hier via uw favoriete podcastkanaal of klik direct hieronder op de link.

#Handige tools en informatie