#VfPf focust op: De Week van het werkgeluk

Werkgeluk is de afgelopen jaren een steeds belangrijker thema geworden. Werkgeluk beschermt medewerkers tegen stress, draagt bij aan de wendbaarheid, focus en innovatiekracht. Tijdens de landelijke week van het werkgeluk biedt VfPf online masterclasses, inspiratiesessies en workshops voor met name schoolbestuurders en leidinggeven in het primair onderwijs op dit thema.

loepje over mensen met tekst De week van het werkgeluk

#Programma

Onno en Ellen

#Keynote sprekers

Onno Hamburger is de grondlegger van werkgeluk in Nederland. Sinds 2003 zet hij zich in om werkgeluk een onderdeel te maken van de bedrijfscultuur en na te denken over welzijn binnen organisaties. Hij verbindt in zijn (internationale) netwerk experts op het gebied van positieve psychologie en werkgeluk. Onno is werkgeluk psycholoog en weet uit ervaring waar de valkuilen en kansen liggen bij de implementatie van werkgeluk binnen teams en organisaties.

Ellen van Dieren is trainer, spreker en mede-eigenaar van Talent College. Zij inspireert en adviseert mensen binnen organisaties dagelijks over goed werkgeverschap en de kracht van toepassing van amplitie.Als je al nieuwsgierig bent naar amplitie, lees alvast dit artikel: https://talentcollege.nl/amplitie-betekenis/

#Inspirerende filmpjes