#Werkgeversportaal Pf

Beëindigt u het (tijdelijke) dienstverband van een werknemer? Dan betaalt het Participatiefonds onder voorwaarden de uitkeringskosten. Via het werkgeversportaal Pf kunt u een vergoedingsverzoek voor deze uitkeringskosten indienen. Om gebruik te maken van het werkgeversportaal heeft u een toegangscode nodig.

#Aanvraag toegangscode

Voor het Werkgeversportaal Pf  heeft u een toegangscode nodig. Deze vraagt u aan bij de Helpdesk van het Participatiefonds. U moet hierbij de volgende gegevens aanleveren:

  • aanhef en naam van de gebruiker
  • telefoonnummer waarop de gebruiker de TAN-code kan ontvangen (mobiel of vast)
  • het zakelijk e-mailadres van de gebruiker (op persoonsniveau)
  • het BG-nummer (nummer van het bevoegd gezag)

Het is sinds de invoering van de AVG voor een schoolbestuur niet meer mogelijk om zelf extra toegangsaccounts aan te maken via het werkgeversportaal. Dergelijke extra accounts worden alleen nog verstrekt door het Participatiefonds, op uw verzoek.

#Inloggen

U logt in met uw e-mailadres. U ontvangt dan telefonisch een TAN-code via sms of gesproken bericht. Met de TAN-code logt u vervolgens in in het werkgeversportaal.  Voert u 3 keer een foute TAN-code in, dan wordt uw gebruikersaccount voor 1 uur geblokkeerd. Hebt u geen TAN-code ontvangen? Vul dan nog een keer uw e-mailadres in het voorgaande scherm in.

#Dashboard

Zodra u bent ingelogd in het werkgeversportaal, komt u op een overzichtspagina (uw ‘dashboard’). Hier vindt u eerder ingediende vergoedingsverzoeken en u kunt hier nieuwe vergoedingsverzoeken aanmaken.  In het dashboard kunt u vervolgens de status van uw vergoedingsverzoek volgen.

Verder is het mogelijk om een ingediend verzoek te openen en aan te vullen met gegevens of om een vergoedingsverzoek in te trekken.

#Gebruikersvoorwaarden

Op het gebruik van het werkgeversportaal zijn de Gebruiksvoorwaarden werkgeversportaal Pf van toepassing. 

#Contact

Heeft u een vraag over het portaal of wilt u een toegangscode aanvragen?

Onze helpdesk staat op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur voor u klaar.

Helpdesk Vf en Pf:

T: 088 - 605 51 55  | E: [email protected]