Terug naar Actueel

#VfPf focust op: De Week van de Mobiliteit

Nieuws

Binden, boeien en betrokken houden van medewerkers, daar gaat het om bij mobiliteit. Dat betekent dat er structurele aandacht nodig is voor de inzetbaarheid van medewerkers. Daardoor kunnen zij zich blijven ontwikkelen, ingezet worden op hun talenten en met plezier blijven werken. Maar hoe doet u dat? En hoe zorgt u ervoor dat mobiliteit op de agenda blijft staan en niet als een vies woord wordt gezien? Daar ligt de focus op in de week van 17 tot en met 21 april. 

Deel deze pagina:

Van 17 tot en met 21 april organiseert VfPf de week van de mobiliteit. Een week waarbij de inzetbaarheid van de medewerker centraal staat.

#Aanmelden voor de verschillende sessies kan vanaf nu!

Ga deze week mee in de wereld van mobiliteit. Want hoe houdt u uw medewerkers in beweging? Tijdens de inspiratiesessies krijgt u inzicht in mobiliteit op organisatie én op individueel niveau. Ook gaan we dieper in op het onderwerp jobcraften, oftewel baanboetseren. Een handige methode om snel meer autonomie te geven aan uw medewerkers. Dat draagt namelijk bij aan het werkgeluk van uw team. Daarnaast is er ook weer een webinar Besturen doet er toe! over mobiliteit en een kennissessie over het inzetten van het Generatiepact in het PO.

#Het programma van 17 t/m 21 april

Bekijk onze agenda voor alle bijeenkomsten en tijden. 

#Tips!

Boeken

Video

#Vragen of meer informatie?

We organiseren regelmatig sessies over duurzame inzetbaarheid en geven trainingen op het gebied van mobiliteit.

Ook buiten de focusweek denken wij graag met u mee! Neem contact op met uw regiocoördinator.  

Print deze pagina