Terug naar Actueel

#Coronavirus: beleid VfPf

Nieuws

Beste klanten, het coronavirus (COVID-19) treft veel mensen en leidt over heel de wereld tot vergaande gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bij VfPf blijven we ons inzetten om onze klanten zo goed mogelijk te helpen ondanks de uitdagingen waar we momenteel allemaal voor staan. De veiligheid en het welzijn van onze medewerkers en klanten zijn het allerbelangrijkst en staan daarbij voorop.

Afbeelding wereldbol met mondkapje

#RIVM richtlijnen

We nemen dan ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat we geen risico’s nemen met betrekking tot de gezondheid onder andere door:

We volgen de situatie omtrent het coronavirus op de voet en blijven u informeren. Voor nu wens ik iedereen een goede gezondheid toe.

Denis Vijgen,

directeur VfPf

#Contact

Ons kantoor blijft telefonisch en per e-mail bereikbaar, met uitzondering van de Helpdesk Vervangingsfonds (zie hieronder).

We doen er alles aan om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden maar door een beperkte bezetting kan het langer duren dan u van ons gewend bent.

Helpdesk Vervangingsfonds

Vanwege het coronavirus is de Helpdesk Vervangingsfonds telefonisch niet bereikbaar. Wel kunt u ons gewoon mailen via helpdesk@vfpf.nl.  We doen er alles aan om uw vragen te beantwoorden. Hier kan enige vertraging in optreden. Onze excuses hiervoor! Zodra ons kantoor vrijgegeven is en wij weer telefonisch bereikbaar zijn, leest u dit op onze website.

#Reactietermijnen Pf tijdelijk stopgezet

Om schoolbesturen in deze buitengewone situatie van verplichte schoolsluitingen zo veel mogelijk administratief te ontlasten, zijn de reactietermijnen met betrekking tot het Reglement Pf tijdelijk stopgezet. Lees hier verder...

## Dikke duim vanuit huis voor het PO!

Vanachter onze thuiswerkplek: heel veel respect en een dikke duim omhoog voor alle mensen in het primair onderwijs in deze moeilijke tijd!  Wij wensen iedereen de komende tijd veel sterkte en gezondheid toe.