Onze specialisten werken in regioteams door heel Nederland. Zo zijn we altijd dichtbij. VfPf biedt HR-dienstverlening aan álle schoolorganisaties in het primair onderwijs. Dit is onderdeel van de premie die schoolbesturen aan het Participatiefonds betalen.

of ga direct naar regioteam:

Regioteam Midden-West

#Regioteam Midden-West

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Geïnspireerd door de diversiteit aan schoolbesturen en scholen in onze regio ondersteunen wij op allerlei gebieden van HRM. Onze expertise is gericht op onderwerpen die ervoor zorgen dat schoolorganisaties toekomstbestendig worden én blijven. Denk aan strategisch personeelsbeleid, duurzame inzetbaarheid en verzuimreductie. Onze mentoren on the job zorgen ervoor dat (her)startende leerkrachten een goed begin maken zodat zij voor langere tijd in het onderwijs werkzaam kunnen blijven.

Wij herkennen mogelijkheden om processen te verbeteren en vertalen deze graag samen met u naar interventies die bijdragen aan een professionele organisatie met bevlogen en energieke medewerkers. 
Hierbij luisteren wij goed en zoeken naar de vraag achter de vraag. Door onze expertise in te zetten streven wij als betrouwbare partner naar duurzame oplossingen waarbij wij ook kijken naar mogelijke bijdragen van partners in de regio. Zo zorgen we met elkaar voor vitaal onderwijspersoneel en blijven we graag voor langere tijd verbonden als gesprekspartner. 

De leden van regioteam Midden-West van VfPf in 2023
Lees meer over de werkwijze van onze regioteams.