Onze specialisten werken in regioteams door heel Nederland. Zo zijn we altijd dichtbij. VfPf biedt HR-dienstverlening aan álle schoolorganisaties in het primair onderwijs. Dit is onderdeel van de premie die schoolbesturen aan het Participatiefonds betalen.

of ga direct naar regioteam:

Regioteam Noord-Oost

#Regioteam Noord-Oost

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Met veel plezier aan het werk in het onderwijs; dat is wat we iedereen toewensen en waar we voor gaan! Dat klinkt eenvoudig maar door de krapte op de arbeidsmarkt ervaren veel medewerkers binnen de scholen werkdruk. Dit leidt tot complexe vraagstukken voor bestuurders en schoolleiders. Of u eenpitter bent, een bestuur met tientallen scholen, eigenrisicodrager of niet; graag gaan we het gesprek aan en delen onze inzichten in wat écht werkt!

Over duurzame inzetbaarheid, anders organiseren, samenwerking met andere scholen in de buurt of regio of met partijen van buiten de onderwijssector. Hoe maken we uw schoolorganisatie klaar voor de toekomst? Wat vraagt dat op het gebied van leiderschap? Hoe houden we de leraren duurzaam inzetbaar en voorkomen we verzuim? Welke arbeidsmarktaanpak werkt in regio Noord-Oost? 

Ons team bestaat uit professionele generalisten, maar zij hebben door hun achtergrond specialistische expertise, over bijvoorbeeld re-integratie vanuit een uitkering, verzuimdossiers, arbozaken en strategische personeelsplanning. 
Heeft u een vraag of probleem? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

De leden van regioteam Noord-Oost van VfPf in 2023
Lees meer over de werkwijze van onze regioteams.