Terug naar Actueel

#Besturen doet ertoe! Webinars met paneldiscussies die u niet mag missen.

Nieuws

Kijk naar Besturen doet ertoe: in gesprek over o.a. mobiliteit in het onderwijs, het lerarentekort, burgerschapsvorming en imago van het vak.

Deel deze pagina:

Afbeelding van drie poppetjes met de titel Besturen doet ertoe

#Samenwerken, van elkaar leren en co-creëren

Bestuurders hoeven niet steeds het wiel zelf uit te vinden. VfPf ondersteunt hierin graag en gelooft juist in samenwerken, van elkaar leren en co-creëren.

Daarom zijn we in 2021 gestart met het organiseren van inspirerende webinars waarin bestuurders met elkaar en met anderen van gedachten kunnen wisselen en ideeën kunnen delen. Steeds weer met een wisselend panel, bestaande uit mensen van binnen- en buiten het onderwijs. Aan de hand van stellingen gaan zij met elkaar het gesprek aan over actuele, toekomstige ontwikkelingen en strategische vraagstukken in de onderwijssector. 

#Mobiliteit in het onderwijs

Werken in het onderwijs vraagt om flexibiliteit. De onderwijssector is voortdurend in beweging. Om de kwaliteit van het onderwijs te behouden, moet de juiste medewerker op de juiste plek zitten. De laatste tijd is de focus steeds meer komen te liggen op mobiliteit. In een veranderende werkomgeving is het ook logisch dat medewerkers niet altijd in dezelfde functie werkzaam blijven.

#Terugkijken en downloaden whitepapers 2022 en 2021

Wilt u alle webinars nog eens rustig en in uw eigen tijd terugkijken of meer lezen over het onderwerp? Dat kan! Hieronder vindt u per thema een link naar het webinar en kunt u makkelijk het bijbehorende whitepaper downloaden.

#2022

#2021

#Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een keer sparren?

Onze regioteams  staan voor u klaar! 

Print deze pagina