Terug naar Actueel

Deel deze pagina:

#Besturen doet ertoe! Webinars met paneldiscussies die u niet mag missen.

Nieuws

Schuif in april weer aan bij onze webinarreeks: Besturen doet ertoe! Onder leiding van inhoudsdeskundige Marc Vermeulen, hoogleraar (onderwijs-)sociologie bij TIAS|Tilburg University, gaat ons panel aan de hand van stellingen met elkaar het gesprek aan. Dit keer over het lerarentekort, burgerschapsvorming en het imago van het vak.

Afbeelding van drie poppetjes met de titel Besturen doet ertoe

#Samenwerken, van elkaar leren en co-creëren

Het onderwijs staat voor een aantal complexe uitdagingen. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit vraagt om wendbaarheid en creatieve oplossingen om toekomstbestendig te blijven. Bestuurders hoeven niet steeds het wiel zelf uit te vinden. VfPf ondersteunt hierin graag en gelooft juist in samenwerken, van elkaar leren en co-creëren.

Daarom zijn we in 2021 gestart met het organiseren van inspirerende webinars waarin bestuurders met elkaar en met anderen van gedachten kunnen wisselen en ideeën kunnen delen. Steeds weer met een wisselend panel, bestaande uit mensen van binnen- en buiten het onderwijs. Aan de hand van stellingen gaan zij met elkaar het gesprek aan over actuele, toekomstige ontwikkelingen en strategische vraagstukken in de onderwijssector. 

#Uitzenddata Besturen doet ertoe 2022

#Terugkijken en downloaden whitepapers

Wilt u alle webinars nog eens rustig en in uw eigen tijd terugkijken of meer lezen over het onderwerp? Dat kan! Hieronder vindt u per thema een link naar het webinar en kunt u makkelijk het bijbehorende whitepaper downloaden.

#Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een keer sparren?

Onze regioteams  staan voor u klaar!